سقف عرشه فولادی

این سقف ها از چند جزء اصلی تشکیل شدند که شامل ورق گالوانیزه یا همان عرشه فولادی، گل میخ یا برشگیر، آرماتور و بتن می باشد.

نوع کاربری، شکل و ابعاد از جمله‌ی این ویژگی‌ها هستند. اما در این میان عمق و عرض بال‌ها (فاصله ی دندانه‌ها) و برخورداری از آج مهم‌ترین عوامل دسته‌بندی آن‌ها هستند. سقف‌های عرشه فولادی معمولی

بتن ریزی آخرین مرحله از اجرای سقف عرشه فولادی می باشد. بتن مورد نیاز برای یک متر مربع سقف عرشه فولادی به صورت تقریبی ۰٫۱۱ متر مکعب می باشد که ۱۱% از هزینه کل تهیه و اجرای سقف عرشه فولادی را شامل می شود.

عرشه فولادی به عنوان مصالح بازیافت‌پذیر شناخته شده است و می‌تواند مجدداً استفاده شود.

ضخامت، دهانه شکل و عمق عرشه را بر اساس کاربرد آن می‌توان تغییر داد. عرشه را می‌توان به ساختار زیرین محکم کرد تا بتواند به‌عنوان یک دیافراگم عمل کرده و برش گیری مناسبی را از خود نشان می‌دهد.

سقف عرشه فولادی متشکل از ورق‌های گالوانیزه بوده و از میلگردهای حرارتی و سازه‌ای بهره می‌رود. علاوه بر این قالب‌بندی سقف عرشه فولادی در آن نیاز نیست زیرا این سیستم از فلاشینگ بهره می‌برد.

علاوه‌براین، عرشه سقف فلزی ساختمان را از فشار باد حفظ می‌کند. همچنین سقف را در مقابل فشار برف، زلزله و آتش‌سوزی مقاوم می‌کند. به‌همین‌دلیل قیمت عرشه فولادی به‌عنوان یکی از مهم‌ترین اجزای سازه‌ها بسیار مهم است.

با استفاده از این نوع سقف، به دلیل مقاومت بالا و عدم قالب‌بندی، مشکلاتی نظیر باز شدن ناگهانی قالب و یا گیر کردن پای افراد درون آرماتورها پیش نمی‌آید.

معمولاً کفپوش فلزی کامپوزیت به‌هم‌پیوسته کاربردهای تجاری متفاوتی دارد.

به منظور درک بهتر کاربرد و نحوه اجرای عرشه فولادی، باید با مفاهیم اولیه موجود در شکل و ساختار این سازه آشنا شد. شکل مقطع سقف عرشه فولادی عموما به صورت ذوزنقه‌ای است.

سقف عرشه فولادی، مجموعه‌ای از ورق‌های فلزی (فولادی) گالوانیزه است که به منظور اجرای سقف و کف سازه فولادی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

البته برای مقاومت بیش تر این سقف ها، درون آن ها شبکه ای از آرماتور قرار می دهند.

ناگفته نماند که جنس مصالح به کار رفته در این سیستم از جنس ورق عرشه گرفته تا بتن رویه در استحکام و عمر مفید سازه‌هایی که از این سیستم بهره می‌برند بسیار مهم است.

علاوه بر این، عرشه به‌عنوان قالب بتنی هم عمل خواهد. اجزای ترکیب حاصل به‌عنوان یک ورق کامپوزیت شناخته شده و ورق فولاد به‌عنوان یک کامپوزیت شناخته می‌شود.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *